T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / SARIYER - Mehmet Akif İlkokulu

VELİ AKADEMİLERİ BAŞVURU FORMU

İstanbul Veli Akademileri; İstanbul´daki resmi okullarda (okul öncesi,ilkokul,ortaokul,ortaöğretim,özel eğitim)öğrenim gören öğrencilerin velilerine yönelik okul -veli arasında iletişimi ve iş birliğini güçlendirmek suretiyle velileri bilinçlendirerek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sorumluluklarını bilincinde bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmak amacıyla hazırlanan okul merkezi ve eğitim projesidir.

Yukarıdaki açıklaması yapılmış olan proje okulumuzda da uygulanacaktır. Bu projede her ay bir eğitim olmak üzere tasarlanmıştır. Toplam altı eğitim düzenlenecektir. Eğitimler birer saat olacaktır. Eğitimler sabah 10.00-11.00 saatleri arasında yapılması planlanmaktadır. Plananan altı eğitimden beşine katılacak velilerimize yıl sonundaki karne töreninde KATILIM SERTİFİKA´sı verilecektir. 

Sınıf öğretmenlerimiz sizlere bugün form ulaştıracaktır. Eğitimlere katılmak isteyen velilerimizin belirtilen eğitimlerden katılmak istediğini işaretleyerek mutlaka 23.11.2018 Cuma günü geri göndermesi gerekir. Değerli katılımlarınızı bekliyoruz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.11.2018 - Güncelleme: 22.11.2018 12:06 - Görüntülenme: 415
  Beğen | 16  kişi beğendi