Ekm

Okulumuzda yarın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı saat 10:30'da kutlanacaktır. Tüm öğrencilerin saat 10:00'da tören alanında bulunmaları gerekiyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı izlemeye tüm velilerimizi davet ediyoruz.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Camlarımız,panolarımız,miniklerimizin ve öğretmenlerimizin süsleriyle doluyor.

Yarın saat 12:00 ´de okulumuzun bahçesinde, öğrencilerimizin gösterileriyle şenlenecek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´na tüm öğrencilerimiz ve velilerimiz davetlidir.

Mrt

Okulumuzda düzenlediğimiz tüm sınıflarımızın katılacağı İFET turnuvaları başlıyor.Tarihler güncellenmiştir. Sınıflarımızın turnuva tarihleri aşağıdadır. 19 Mart Salı günü saat 09:50´de 4.Sınıflarla başlıyoruz.Tüm velilerimiz öğrencileri izlemek için davetlidir.

1. 19 Mart Salı - 4.Sınıflar
  2. 20 Mart Çarşamba- 3.Sınıflar
  3. 21 Mart Perşembe- 2.Sınıflar
  4. 22 Mart Cuma- 1.Sınıflar

Mrt

Mart ayı pil yarışmamız son tarihi 29.03.2019 Cuma günüdür.Saat 12:00´ye kadar 1/C SINIFI Selda Özbey´e gönderiniz.

Şbt

Sevgili Çocuklar,

"Milletin Sesi Mehmet Akif "teması çerçevesinde, okulumuzda 08/03/2019 Cuma günü "İstiklâl Marşı´nı Güzel Okuma Yarışması" düzenlenecektir.

Ön eleme sınıflarda sınıf öğretmenleri tarafından yapılacaktır. Her sınıftan iki öğrenci yarışma komitesine bildirilecektir. Hepinizi yarışmamıza bekliyoruz.

Şbt

Sevgili öğrencilerimiz ve değerli velilerimiz İFET turnuvalarımız 11 -21 Mart 2019 tarihleri arasında okulumuzun bahçesinde yapılacaktır. Turnuvada eşleşen takımlarımız aşağıdaki gibidir.Turnavayı izlemek için tüm velilerimiz davetlidir.

Ara

Ortopedik engelli bireyin tek başına hareket etmesini, özgürce gezmesini, alışveriş yapabilmesini ve yaşadığı dünyayı keşfetmesini sağlayabilirsiniz.

İçtiğiniz su şişesinin ya da damacananın, zeytinyağınızın, meşrubatınızın kapağını atmak yerine biriktirirseniz sizler de engelli vatandaşlarımızın hayatlarına özgürce devam etmelerine yardımcı olabilirsiniz.

"Mavi Kapak Toplama Projesi”ne hayat veren Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD)´ ne  okul olarak destek olmaya karar verdik.

Engellerin aşılabileceğine olan inancımızla tüm öğrencilerimizden plastik kapakları sınıflarında biriktirmelerini istiyoruz.

Kas

Okulumuzda Atık Pil Toplama Kampanyası kapsamında "Doğanın Pili Bitmesin" yarışması düzenleniyor.

Ögrenciler atık pil yarışmasına sınıf bazında  katılabileceklerdir. Her sınıf kendi bünyesinde pil biriktirecek ve her ayın son haftası içerisinde biriktirilen piller sınıf öğretmeni tarafından yarışma komisyonuna teslim edilecektir. Komisyona teslim edilen piller ay içerisinde en fazla pil toplayan sınıf,o ayın "Doğacı Sınıfı" seçilip  ilan edilecektir.

Yarışma nisan ayı sonuna kadar devam edecek olup, en fazla pil toplayan sınıf sosyal bir etkinlikle ödüllendirilecektir.

Kas

İstanbul Veli Akademileri; İstanbul´daki resmi okullarda (okul öncesi,ilkokul,ortaokul,ortaöğretim,özel eğitim)öğrenim gören öğrencilerin velilerine yönelik okul -veli arasında iletişimi ve iş birliğini güçlendirmek suretiyle velileri bilinçlendirerek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sorumluluklarını bilincinde bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmak amacıyla hazırlanan okul merkezi ve eğitim projesidir.

Kas

Tüm öğrenci ve velilerimizi 10 Kasım Cumartesi günü, Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk´ü saygı ve minnetle anmak için saat 08:30´da okulumuzun bahçesine bekliyoruz.

Konu: Benim Öğretmenim

Şartlar:  Şiir orjinal olup hiçbir yerde yayımlanmamış olacak.

Okunaklı bir yazıyla pilot veya mürekkepli kalemle iki A4´ü geçmeyecek.

Sayfanın ön yüzünde hiçbir bilgi yer almayacak.

Arka sayfanın sol alt köşesinde ad/soyad,okul adı,ilçe adı,sınıfı,okul telefonu,veli telefonu yer alacak.

Şiirlerinizi sınıf öğretmenine ya da  Resim/Yarışma  Komisyonu´na teslim edebilirsiniz.

Son teslim günü: 01 Kasım 2018

Haydi Çocuklar Resim Yapalım;

Konu: 10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü

Ebat: 35×50 cm

Boya: Serbest Teknik (sulu boya, pastel boya, guaj boya,karakalem ve kolaj)

Son Teslim Günü: 20 Ekim 2018

Resimlerinizi sınıf öğretmenine veya Resim/Yarışma Komisyonu´na teslim edebilirsiniz.

Nis

Sarıyer İlçesi Mangala turnuvası 25 Nisan´da başlıyor. Okuldan gidecek tüm öğrencilere başarılar diliyoruz.

Mrt

Sarıyer İlçesi Zeka ve Akıl Oyunları Şenlikleri kapsamında okulumuzda her sınıftan seçilen öğrencilerle 28/03/2018 -29/03/2018 tarihleri arasında;

1. ve 2. sınıflar HEDEF 4,

3.ve 4.sınıflar HEDEF 5,

1. ve 2.sınıflar KATAMİNO -Penta 3 ve Penta 4

3. ve 4. sınıflar KATAMİNO - Penta 4- Penta 5  turnuvası yapılacak. Tüm öğrencilere şimdiden başarılar diliyoruz.