Mrt

Okulumuzun Oyun ve Fiziksel Etkinlikler Odası yenilendi. Öğrencilerin fiziksel, bilişsel ve duyuşsal gelişimleri düşünülerek tasarlandı. Öğrencilerin oynayabileceği oyunlara yönelik materyallerle donatılan odada, ayrıca duvarlara yapıştırılan süngerlerle güvenli bir ortam oluşturuldu. Öğrencilerimize böyle güzel bir alanı eğlenerek kullanmalarını diliyoruz.

Mrt

Okulumuz 3/A Sınıfı Darüşşafaka Kurumları´nda bulunan Planetaryum Gezisi´ne katıldılar. Oldukça verimli geçen etkinlik, öğrencileri adeta büyüledi. Gökyüzündeki gezegenleri inceleyen öğrenciler yeni yeni bilgiler edindiler. Etkinlik sonunda "Nasıl Astronot Olurum?" çizgi filmini izlediler.

Mrt

Okulumuz 2/B Sınıfı Bağcılar´da bulunan Çanakkale Müzesi´ni gezdiler. Gördükleri eserlerden çok etkilenen öğrenciler o dönemi daha iyi öğrenerek müzeden ayrıldılar.

Mrt

Sevgi Örüyoruz Projesi kapsamında bu yıl örülen atkılar son durağına ulaştı. Sevgiyle örülen atkılarımız, AMASYA Taşova Şehit Adem Yatılı Bölge Ortaokulu´nda okuyan çocukları ısıtacak. Projeye destek veren okul idaremize, tüm emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Yeşilay Sarıyer Şubesi Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı İstinye Muhtarı Sayın Recep ALKAN YEŞİLAY HAFTASI kapsamında okulumuzu ziyeret etti.  Sarıyer Şubesi´nin YEŞİLAY HAFTASI kapsamında yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Okulumuza YEŞİLAY HAFTASI ile ilgili broşürler ve afişler bırakan Sayın Recep ALKAN´a teşekkür ederiz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Web Siteleri Etkin Kullanım Performansı sıralamasında okulumuz sistem üzerinde ilçe   1.´sidir. Web sitemizin içeriğini zenginleştirmeye devam ediyoruz.Tüm ziyaretçilerimize teşekkür ediyor, emeği geçen herkese kolaylıklar diliyoruz.

Mrt

Okulumuz´da uygulanan Sevgi Örüyoruz Projesi ´ne katılan tüm öğrenciler Sevgi Belgelerini komisyon tarafından aldı. Emek veren, katılan tüm öğrenci ve velilere teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 3/A sınıfı öğrencileri Sabancı Müzesi Gezisi’ne gittiler. Öncelikle Aİ Weiwei Porselene Dair sergisini gezen öğrenciler;  kendilerine bir kahraman seçip onu sergide harika bir yolculuğa çıkardılar. Bu kahraman nereden geldi, nereye gidiyor? Sergide bu soruların cevabını aradılar.

Daha sonra Kitap Sanatları ve Hat Koleksiyonu’nu da gezip yazıları ve kitapları inceleyen çocuklar çok etkilendiler.

Ara

Okulumuz 2/E sınıfı öğrencileri bugün İstanbul Moderd Sanatlar Müzesi´ne gezi yaptılar. Sanat eserlerini tanıma fırsatı bulan öğrenciler,finalde yapılan resim etkinliği ile eğlenceli vakit geçirdiler.  Bugün gördükleri eserleri merakla izleyen bu çocuklardan bazıları belki de geleceğin sanatçıları olacaklar...