Haz

"Afet ve Farkındalık Eğitimini" okulumuzun bütün idareci, öğretmen, veli ve öğerencileriyle tamamladık.

Haz

"Telafide Ben De Varım" programı 05.06.2021-31.08.2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan eğitimler ve etkinliklerle gerçekleştirilecektir.

May

@istanbulilmem ve @ulusalajans tarafından desteklenen akreditasyon programı kapsamında okulumuzun başvurusu kabul edilmiştir.

Nis

Okulumuzda yürütülen eTwinning projemizin sosyal medya hesaplarını aşağıdaki linklere tıklayarak takip edebilirsiniz.

Youtube hesabı link

İnstagram hesabı link

Proje tanıtımı link

Enerji kaynakalrını verimli kullanma link

Değerli Velilerimiz,

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisimizin "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" konusunda paylaştıkları bilgilendirme yazısı ektedir.

Nis

Mehmet Akif İlkokulu öğrencileri evlerinin camlarını, odalarını süslemeye başladı. Gelsin 23 Nisan, gelsin bayram...

Nis

Anasınıfı öğrencilerimiz toplumsal farkındalığı yükseltmek için empati kurabilmek adına  yakalarına otizm sembolü olan mavi kurdeleler takarak,  ayaklarına farklı renkte çoraplar giyerek dikkat çekmek istediler.Teşekkür ediyoruz sevgili çocuklar...

Ara

Diyabet Günü Haftası kapsamında okulumuzda öğrenci ve velilerimize diyabet farkındalığı geliştirmek için etkinlikler yapıldı.

27 Kasım Çarşamba günü 2.ders tüm sınıflara diyabet konulu videolar izletildi.

Kas

Okulumuzda yapılan 10 Kasım Anma Töreni'miz.

Kas

Fuat Sezgin Yılı Etkinlikleri kapsamında okulumuz 4.Sınıfları; Fuat Sezgin hakkında videolar izledi, fotoğraflara baktı ve ibtav.org adresinden animasyonları incelediler.Ayrıca  öğrencilerimiz Fuat Sezgin'i araştırıp pano yaptılar.

Ekm

Okulumuz 3/A, 3/B, 3/C ve  3/E sınıfları Atatürk Arboretumu gezisine katıldı. Türkiye'den ve dünyadan ağaç çeşitlerini tanıdılar. Biyoçeşitliliğin önemini kavrayan öğrencilerimiz, aynı zamanda doğa yürüyüşü ve spor aktiviteleri de yaptılar.Bu güzel geziyi düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Mehmet Akif İlkokulu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na;1.Sınıfların coşkulu rontlarıyla başladı, tören 3.sınıflarımızın folklör gösterileriyle,şarkılarla, şiirlerle, marşlarla devam etti ve  4.sınıf öğrencilerinin Türkiye haritası gösterisiyle sona erdi.Tören sonunda okul müdürümüz Adem Özdemir resim yarışması birincilerine madalya taktı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öğrenci ve velilerin katılımı ile şölen içinde kutlandı. Bu coşkulu töreni hazırlayan öğretmenlerimize, töreni yöneten okul komisyon öğretmenlerimize, katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz. Mehmet Akif İlkokulu olarak Atatürk ve Cumhuriyet yolunda, bilimin ışığında Cumhuriyetimizin 96.Yılını kutladık. Yaşasın Cumhuriyet diyoruz!

Ekm

Okulumuz anasınıfı, 3/A ve 4/B sınıfı öğrencileri bugünden bayram coşkusuna başladı.Öğrenciler cumhuriyet taçları yaparak,cumhuriyet kurabiyeleri ve cumhuriyet pastası keserek bayramı karşıladılar.Müdürümüz Adem Bey de sınıflarımızı ziyaret edip onlara eşlik etti.